KAR-21

KAR-21 on nykyaikainen kiväärijärjestelmä, joka on suunniteltu käyttämään kahta erikokoista patruunaa samasta aseesta. Vain yhdellä työkalulla siihen voidaan vaihtaa kaliiperit .223 Rem:sta .308Win:ksi.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

KAR-21 .223 Rem, 16″ piipulla

Kaliiperin vaihto

Kaikki yhdessä aseessa. Patentoidun ratkaisun ansiosta voit vaihtaa aseeseen kaliiperin aina lyhyen matkan .223 Rem kaliiperista, pidemmän matkan .308Win:iksi. Kaliiperinvaihto tapahtuu yhdellä kuusiokoloavaimella, sekä neljää osaa vaihtamalla.

Rekyyli ja hallinta

Rekyylinhallinta on uskomattoman helppoa, sillä aseen piippulinja on perälinjan alapuolella. Ase ei pyri nousemaan edes nopeassa ammunnassa.

Varmistin / tulenvalitsin sekä lippaanvapautin löytyvät aseen molemmin puolin. Latauskammen puolta voidaan myös vaihtaa. Näin ase sopii sekä oikea- että vasenkätisille ampujille.

Todellinen muokattavuus

Aseessa on kokopitkä Stanag 4694-picatinnykisko tähtäinten ja yönäkölaitteiden kiinitystä varten.

Ampumajalat, valot, kiskot ja muut lisävarusteet voit helposti kiinnittää aseen kyljissä ja alapuolella oleviin M-lok kiinnikkeisiin. Aseessa on valmiina useita hihnalenkkipaikkoja “Quick Detach” ja “HK-hook” hihnalenkeille.

Nopea ja helppo kenttäpurku

Pura, puhdista ja huolla aseesi helposti ja nopeasti. Kenttäpurussa aseesta ei irtoa pieniä, helposti hukkuvia osia eikä lentele jousia. Purun voit tehdä täysin ilman työkaluja.

Uskomme, että kun ase on helppo purkaa ja huoltaa, huolto tulee suoritettua useammin, jolloin aseen sekä piipun käyttöikä pitenee.

Tämä kaikki kevyeessä paketissa

Olemme onnistuneet kiristämään tämän kaiken vielä erittäin kevyeeksi paketiksi.

Aseen oma paino on vain 3,7kg.

KAR 5,56x45 Nato
Kar-21 kaliiperissa .223 Rem, piipun pituus 16″

KAR-21 kaliiperissa .308 Win, piipun pituus 16″

Jälleenmyyjillä hyllyssä:

Lisää tietoa: