MERC Gen2.

Ensio FireArms:in pitkän matkan tarkkuuskivääri MERC. Aseen muotoilussa ja kattavissa säätömahdollisuuksissa on huomioitu erityisesti tarkka-ampujien tarpeet. MERC on tarkka työkalu vaativalle ampujalle.

Tällä alumiinisella tukilla ja etuputkella varustettulla tarkkuuskiväärillä saavutat kaukaisimmat kohteesi. Ar-15 yhteensopivat Magpul säätöperä ja kahva, sekä etuputken kiinnitysjärjestelmä antavat mahdollisuuden muokata asetta moneen tarkoitukseen ja tehtävään. MERC Gen2. tuo mukanaan lukkoaktioon kiinteäksi jyrsityn picatinnykiskon optiikan kiinnitystä varten, sekä ”tuplaplungeroinnin” ulosheiton varmistamiseksi. Taitettu lukonkampi pienentää aseen kokonaisleveyttä ja samalla jättää riittävästi tilaa kammen ja optiikan väliin.

Käytämme laadukkaita saksalaisia Lothar Walther:in piippuja.

Lukkoaktiomme pienet toleranssit ja hiotut sovitteet takaavat aseen varman toiminnan ja tarkkuuden. Uskomattoman selkeä ja säädettävä laukaisu antaa ampujalle erinomaisen tuntuman aseen käyttöön.

MERC Gen2. kiväärin kaliipereissa:

.338 Lapua Magnum, .338 Norma Magnum, .300 Norma Magnum tai .300 Win Magnum.

Hinta: 4200e, sisältäen arvonlisäveron. 24%

Hinnat eivät sisällä optiikkaa tai bi-podia.

Kysy lisätietoja info@ensiofirearms.com